Bukser herre – Fritid, sport og job

Hos Bestsellerlisten.dk kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i et væld af cool, casual, sporty og ikke mindst funktionelle bukser til mænd i mange spændende varianter. Find dem i både trendy såvel som klassisk design fra populære mærker, så du altid kan vide dig sikker på høj kvalitet og perfekt pasform. Find dit yndlingsmærke, din yndlingsmodel eller måske din favoritfarve lige her online. Vi har gjort det let at handle alt dit herretøj online – vi har nemlig samlet creme de la creme til dig, der gerne vil handle i en fart og spare penge på samme tid. Her har du nemlig mulighed for at finde populære brands med masser af tilbud og ikke mindst store besparelser på udvalgte mærker og modeller. Det er aldrig kedeligt at handle bukser herre design hos Bestsellerlisten.dk.

FLERE KATEGORIER HER

Pris
 DKK
12391239Pris
 DKK
12391239


Bukser til mænd – Til alle lejligheder og årstider

Vi byder på masser af spændende designs på bukser til mænd til både fritid, sport, fest og job. Her finder du lækkerier til hver en lejlighed og ikke mindst hver sæson på året. Forkæl dig selv eller én du holder af med et eller flere par bukser som:

 • Fritidsbukser
 • Sportsbukser
 • Arbejdsbukser
 • Sikkerhedsbukser

Få dem flotte, fancy eller måske funktionelle og med en pasform, der er lige i skabet. Der er korte, lange, brede og smalle. Er du til masser af lommer, så det er praktisk for dig med mange spændende jobfunktioner eller måske et casual look i fritiden?

Find dem i denim, i termo, i stof, eller måske som habitbukser eller smokingbukser til den festlige lejlighed. Der er varme, luftige, bløde, slidstærke og bedst af alt, så finder du bukser, der matcher din helt egen personlighed og udtryk – vi har nemlig herrebukser i næsten alle tænkelige varianter.

Mange lækre varianter

Find de bukser, som du lige står og mangler til festen eller måske til weekendturen med kammeraterne. Find dem isolerende eller smarte. Find dem i klassisk eller trendy look. Her finder du populære mærker, der alle sætter er stor ære i at producere designs med pasform og farver, der holder vask efter vask. Vælg bl.a. imellem designs som:

 • Chinos
 • Jeans
 • Stofbukser
 • Cargobukser
 • Tights
 • Træningsbukser
 • Habitbukser
 • Termobukser
 • Arbejdsbukser

Der rig mulighed for at finde skønne bløde pakker til ham, den perfekte gave til kæresten, fars dags gave eller måske en rigtig god julegave eller fødselsdagsgave. Hos Bestsellerlisten.dk finder du nemlig bukser herre design i alle prisklasser. Find også masser af spændende tilbud lige her på siden.

Bukser herre – Populære mærker

Bestsellerlisten.dk er din genvej til alle de fedeste brands, designs og trends. Vi har samlet mere end 30.000 produkter til dig, der godt kan lide at handle alle dine ting på ét og samme sted. Her finder du nemlig ikke blot bukser herre design, men alt i herretøj, accessories, træningsudstyr, livstilsprodukter, parfumer og bolig artikler.

Populære mærker med både trendy og moderne designs i årstidens hotteste farver, former og materialer samt masser af design med klassisk og tidløst look i flotte og stilfulde farver som sort, grå, blå, brun og denim som fx:

 • Brax
 • Tommy Hilfiger
 • Jack & Jones
 • Mason’s
 • Jacob Cohan
 • Philipp Plein
 • Nn07
 • Calvin Klein
 • Lacoste
 • Versace
 • Levis
 • Signal
 • Les Deux

Er du på udkig efter Les Deux bukser til mænd, Tommy Hilfiger bukser herre design eller måske Nn07 bukser, så finder du helt sikkert noget, der kan imponere dig her hos Bestsellerlisten.dk. Vi har gjort os umage for at finde de mest trendy og populære mærker frem til dig, der godt kan lide at handle alt sit tøj, sko og accessories på ét og samme sted.

Find dine nye sommerbukser, shorts, knickers, chinos eller arbejdsbukser lige her – vi har sørget for et væld af skønne designs til attraktive priser, når du handler online hos os.

Cargo bukser herre tilbud

Der er altid masser af spændende tilbud hos Bestsellerlisten.dk – også cargo bukser herre design. En populær buks, der kan bruges til både fritid, fest og job. Få den casual og yderst funktionelle cargo buks i mange flotte varianter lige her på siden. Betegnelsen for disse bukser herre design er som følger:

“Bukser udviklet til militæret, således at der er de nødvendige lommer til funktionelt brug”

Denne form for bukser er også brugt til fritidsaktiviteter, hvor der er brug for et funktionelt design med masser af lommer – disse bukser går også under navnet trekking bukser herre design, da du her kan fylde lommerne med alle de praktiske og ofte nødvendige ting, der skal med på turen, når du færdes mange timer i det fri – uanset om det er trekking eller andre aktiviteter. De perfekte outdoor bukser herre design finder du i denne kategori.

Zipp of bukser herre

Måske har du forelsket dig i et bestemt mærke eller en bestemt buksemodel og synes, at det er ærgerligt, at du ikke kan bruge dine bukser både sommer og vinter, da de enten bliver for varme eller for kolde at have på afhængig af vejr og temperatur. Denne udfordring kan du løse ved at bære de altid populære zipp off bukser.

 1. Tidløst design
 2. Høj kvalitet
 3. Lækker pasform
 4. Aftagelige bukseben

På ingen tid kan du forvandle vinterbukser til sommerbukser og omvendt. Disse bukser er ofte udstyret med praktiske lommer lige som Cargo bukser – designs, der ofte passer de fleste mænd ung som ældre til brug i både jobsituationer og i fritiden.

Bukser herre design findes i mange spændende varianter – find din egen stil og kombiner med en skjorte og et par pæne sko for et stilfuldt look eller måske en hoodie og et par sneakers for et mere casual look. Det tøj du bærer på overkroppen og dit fodtøj er i høj grad med til at bestemme om stilen bliver cool, afslappet, elegant eller måske autoritær. Du finder naturligvis også alt det nødvendige tilbehør som bælter, strømper, sko, trøjer, skjorter og T-shirts her hos Bestsellerlisten.dk.

Brax bukser herre

Brax bukser herre design har længe været populære hos mænd i alle aldre. Du finder naturligvis også masser af cool designs af dette populære navn her hos Bestsellerlisten.dk. De fås i mange varianter som både regular fit og straight fit.

Et væld af lækre detaljer er med til at gøre disse bukser herre design populære – bl.a.:

 • 5 pocket design
 • Stretch
 • Blød kvalitet

Her får du meget komfortable bukser, der både er flotte og funktionelle på én og samme tid. Find dem med eller uden smalle ben samt i mange forskellige farver. Alle bukser, der med hvert deres design har formået at holde sig populære år efter år. Brax bukser til mænd er kommet for at blive. Find dem til skønne lave priser hos Bestsellerlisten.dk.

Herre bukser udsalg

Du finder altid masser af spændende tilbud, rabatter og udsalgspriser lige her hos Bestsellerlisten.dk – vi er din genvej til mere end 30.000 produkter indenfor tøj, sko, accessories, parfumer, træningsudstyr og boliginteriør.

Find dine billige bukser og herre bukser tilbud her hos os og husk også at tage et kig på de mange flotte og farverige skjorter, sweatre, blazere og poloshirts, som du finder her på siden. Vi har samlet de hotteste mærker og mest trendy designs lige her, så du kan shoppe amok til attraktive priser.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]