Daybed – Flot, funktionel eller designer

Hos Bestsellerlisten.dk finder du et stort udvalg af møbler til hjemmet – også den altid populære daybed. Denne form for mini sofa eller liggestol har opnået stor popularitet igennem de senere år, og det er ikke uden grund. Markedet bugner nemlig med et væld af smukke, indbydende og ikke mindst luksuriøse designs af slagsen, der matcher de fleste hjem. Er du på udkig efter et godt alternativ til bl.a. Børge Mogensen daybed, Ilva daybed eller en Hornbæk, så snyd ikke dig selv for et kig på de mange spændende varinater her på siden – tilmed i mange forskellige prisklasser. Find din egen favorit blandt kendte mærker, når du handler her online. Vi har samlet mere 30.000 produkter indenfor både møbler, boliginteriør, livsstilprodukter, mode, helse, beauty og accessories, så du kan samle alle dine online indkøb på ét sted.

 

FLERE KATEGORIER HER

Pris
 DKK
379535980

 

 


Pris
 DKK
379535980


 

Populære mærker

Det bliver aldrig kedeligt at handle daybeds, når du handler på Bestsellerlisten.dk. Vi tilbyder nemlig mange spændende mærker fra både danske og internationale designere. Forkæl dig selv, dit hjem og din familie med en af de mange lækkerier, der er at finde under kategorien daybeds.

Uanset om du er til designer daybed, den mere funktionelle eller bare det æstetiske smukke møbel, som det nu engang også er, så finder du helt sikkert noget, der frister imellem mærker som bl.a.:

 • By KlipKlap
 • Encoded
 • Ferm Living
 • Handvark
 • Menu
 • House Doctor
 • Muubs
 • Skovshoved Møbelfabrik
 • WOUD

Er budgettet ikke til en Borge Mogensen daybed eller måske en Wegner daybed, så tag et kig her på Bestsellerlisten.dk – her finder du nemlig daybeds i alle prisklasser og i mange spændende varianter.

Skal det være til pynt, til hygge eller måske er du på jagt efter daybeds med stor funktionalitet og tilmed opbevaring, så tag et kig på vores altid spændende sortiment her på siden.

Spændende varianter

Det er bare lidt sjovere at handle på Bestsellerlisten.dk med mere end 30.000 produkter samlet på ét sted. Her kan du nemlig være heldig at finde både din yndlingsbrand, men også den stil, som du går efter, når du indretter og dekorerer dit hjem.

Afhængig af sortiment og tidens trends kan du som oftest vælge imellem designs med:

 1. Læder
 2. Kunstlæder
 3. Flet
 4. Stof
 5. Lærred

Sortimentet byder som oftest på noget for enhver smag og ikke mindst noget for enhver pengepung. Uanset om du er til læder, flet eller måske stof, så finder du her et stort udvalg af både de mere enkle samt de mere prangende daybeds.

Sofa bed daybed

Er du på udkig efter daybeds, der ikke blot skal se fantastiske ud, men rent faktisk udfylde en funktion i dit hjem, så som slå ud sofa, foldesofa eller gæsteseng, så er daybeds, der hurtigt kan forvandles til ekstra soveplads, at foretrække. Kært barn har mange navne – bl.a.:

 • Folde ud sofa
 • Gæsteseng
 • Liggestol
 • Designer sofa
 • Sofa bed daybed

En daybed findes i mange varianter både, hvad angår fasthed, liggekomfort og plads. Vær opmærksom på bl.a. bredden på det design du vælger, hvis den ikke kan slås ud, men skal bruges som den er.

Med eller uden nakkestøtte

Skal du bruge din daybed som ekstra gæsteseng eller skal du selv bruge den meget i hverdagen, så kan det fx være opmærksom på om du har brug for faste eller flytbare hynder og puder, om der er nakkestøtte m.m.

Find den, der matcher dit behov og glæd dig til et som oftest både smukt og praktisk møbel.

Egetræ eller teak daybed

Træ er et yndet materiale, når det gælder udfærdigelse og ikke mindst det færdige look på møbler – dette gør sig også gældende her. Der er især to former for træ, der er yderst populære:

 1. Egetræ
 2. Teak

Dertil kommer de forskellige former for behandling som disse sorter har undergået i sin forvandling til din drømme daybed. Skal det være lyst og venligt eller mørkt og mere markant? Er du behandlet overflade eller kan du bedre lide tingene lidt rå?

Egetræ matcher de fleste danske hjem med brug af nordisk indretning. Her er det som oftest lyse og lette farver, der går igen. Der er dog også tendens til at blande både lyse og mørke træsorter i sin indretning, som her med teak, der er et yderst robust materiale, der som egetræ også fremstår som eksklusivt design – begge træsorter, der ofte bruges bl.a. til designer daybeds. 

Daybed inspiration

Måske ved du lige præcis, hvad du leder efter eller du er på udkig efter ny inspiration og trends, der passer ind i din bolig, så kan du roligt glæde dig for her på Bestsellerlisten.dk finder du både de klassiske og tidløse samt de mere trendy og moderne møbler – også, når det gælder daybed.

Find masser af inspiration her på siden, hvor du også kan glæde dig over såvel billeder og designs af nordiske såvel som mere internationale trends. 

Daybed tilbud

Med masser af møbler, designermøbler og boliginteriør, så finder du også masser af tilbud her hos Bestsellerlisten.dk. Her kan du også finde daybed billig eller forholdsvis billig design, der ligner en million. Det er ikke alle, der lige har kontanterne til en Poul Kjærholm pk80 daybed eller en Poul Volther daybed, men fortvivl ej – du finder mange af både skønne og spændende alternativer her hos Bestsellerlisten.dk.

Uanset om du er til indendørs eller daybed til udendørs brug, så er og forbliver det en fryd for øjet, når indretningen også rummer en af de altid populære daybeds. Husk også det smarte sofabord, den hyggelige lampe og måske en varm plaid. Find det hele og mere til fra kendte og populære mærker lige her hos Bestsellerlisten.dk.

Sæt prikken over i’et på din indretning med den daybed, som du altid har drømt om.