Jeans herre – Flotte, funktionelle eller designer

Hos Bestsellerlisten.dk har vi samlet et spændende udvalg af herre jeans til dig, der gerne vil have høj kvalitet og lækker pasform. Find din favorit blandt populære mærker som fx Tommy Hilfiger, Levis, Armani, Boss og Sand. Vi forkæler med såvel klassiske som trendy designs, så du kan føle dig smart uanset om det er på job eller i fritiden. Vi er din online shoppingportal med alt, hvad der rør sig indenfor herremode i alle prisklasser. Pift garderoben op med slidstærke jeans herre design til mænd i alle aldre. Husk også at tage et kig på den lækre skjorte, der matcher dit denim look eller den casual hoodie, der passer perfekt til hygge på sofaen.

 

FLERE KATEGORIER HER

  Pris
   DKK
  00

   

   


   Pris
    DKK
   00


    

    Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

   Populære mærker

   Er du til designer jeans, de mere neutrale eller måske en mellemting, så finder du temmelig sikkert det du lige søger her online hos Bestsellerlisten.dk. Vi har samlet et spændende udvalg af mærker til dig, der gerne vil have noget at vælge imellem eller dig, der ved præcis, hvad dine jeans skal hedde. Vælg bl.a. imellem mærker som:

   • Armani
   • Boss
   • Brax
   • Hansen & Jacob
   • Hugo
   • Hugo Boss
   • Jacob Cohan
   • Replay
   • Sand
   • Tommy Hilfiger

   Om det skal være Hansen og Jacob, Brax eller måske noget helt tredje må være helt op til dig. Forkæl dig selv med bløde pakker med ét eller flere par jeans herre model og måske en lækker strik. Du kan også forkæle én du holder af på hans fødselsdag eller måske juleaften. Vi frister nemlig med mulighed for at købe gaven til ham, der har alt, fars dags gave, værts gave, fødselsdagsgave og julegave til ham.

   Herre jeans mange varianter

   Det bliver aldrig kedeligt at handle denim og jeans herre model hos Bestsellerlisten.dk. Her finder du nemlig mange forskellige varianter. Der er noget for enhver smag med både slim fit og de mere brede af slagsen. Glæd dig til at gå på opdagelse i varianter som:

   1. Regular
   2. Slim fit
   3. Skinny fit
   4. Hyperflex
   5. Stretch
   6. Moderat slid

   Om det skal være lyse, mørke eller måske stonewash, så finder du temmelig sikkert noget, der kan imponere og måske overraske. Måske er det på tide at prøve et nyt look eller pifte det gamle op med en ny model af herrebukser i det altid populære stof denim.

   Mange farvevarianter

   Måske har du forelsket dig i en bestemt farve, som det bare SKAL være, når du bærer dine herre jeans eller måske har du flere forskellige farver liggende i dit klædeskab, så du kan vælge afhængig af, hvad du lige skal den dag.

   På Bestsellerlisten.dk kan du heldigvis vælge lige den farve, som det falder dig ind – udvalget er nemlig imponerende med et væld af mærker, designs og ikke mindst stilarter. Vælg imellem populære farver som:

   • Blå
   • Mørk blå
   • Sort
   • Hvid
   • Grå
   • Wash

   Gennem årene har jeans kunne findes i mange spændende varianter. Den mørke blå, der igennem hele jeans’enes levetid har været en populær og yndet farve, er i den grad stadig at finde hos mange mærker. Det samme er tilfældet med både lys og sort.

   Blå jeans til mænd er lette at style med både elegant og casual look afhængig af dit tilbehør. Tilsæt en pæn skjorte og eventuelt en blazer eller habitjakke for et mere stilfuldt look. Skal det derimod være afslappet stil, så er en T-shirt ofte tilstrækkeligt til at se både cool og casual ud sammen med et par jeans.

   Jeans mænd udsalg

   Find dine jeans herre model på tilbud eller måske på udsalg her hos Bestsellerlisten.dk. Vi er din online shoppingportal med mere end 30.000 varer samlet på ét sted. Vi har jeans mænd elsker, men vi har også meget mere end det.

   Populære mærker, de nyeste trends, oldies but goodies – du finder det hele og mere til, når du handler alt det du lige mangler til garderoben, til fitness eller måske til alt det spændende tilbehør som du ikke helt kan undvære. Alt tøj fra top til tå, sko, jakker, parfumer, ure, solbriller, helseprodukter, cremer, parfumer, strømper og meget mere. Find det hele lige her hos Bestsellerlisten.dk.