Utroskab – Kom videre

Få det populære kursus “Utroskab – Kom videre. Sammen eller hver for sig” online med Maj Wismann, der kan hjælpe dig i mål med alle dine spørgsmål omkring emnet utroskab. Noget, der kan tynge både hjerte og sjæl og være svært at bearbejde alene – uanset om du er den, der har været utro, drømmer om at være det eller er den, der har oplevet utroskab. Her får du svar på alle de ting, der kan rumstere indeni og ikke rigtigt giver dig fred. Dette kursus har igennem flere år hjulet et utal af danskere, da har brug for kyndig hjælp og vejledning. Denne vejledning leverer sexolog og parterapeut Maj Wismann til fulde. Læs mere her…

 

FLERE KATEGORIER HER

Pris
 DKK
17951795

 

 


Pris
 DKK
17951795


 

Få svar på dine spørgsmål om utroskab herunder:

I mere end 12 år har Maj Wismann hjulpet mænd og kvinder på vejen igennem utroskaben ofte store smerte og net af løgne. Find den bedste vej igennem det virvar af tanker, der kan opstå, når en sådan hændelse finder sted i livet. Her får du, helt anonymt, mulighed for at tage dette online kursus, der strækker sig over 3 moduler. Alle med henblik på at give dig større klarhed over “livet på den anden side” og hvordan du lettest muligt når dertil.

  • Til dig, der er utro
  • Til dig, der har været udsat for utroskab
  • Til dig, der drømmer om utroskab

Spørgeskemaundersøgelser, interviews, mangeårig erfaring på området samt Maj Wismanns omfattende uddannelse indenfor sex og parterapi giver dig de bedst mulighed redskaber på vejen til et bedre liv med ro i sjælen. Køb dette populære online kursus “Utroskab – Kom videre” allerede i dag.

Utroskab hvorfor

Der kan være mange grunde til utroskab. Er det dig, der er utro eller er det din partner? Er der noget, der mangler i forholdet eller mangler I at tale ordentligt med hinanden om, hvad I begge har af ønsker og behov i det daglige, i sexlivet og når det gælder kropslig berøring og bekræftelse. Er det utroskab at drømme om det eller skal der finde en fysisk hændelse sted? Er du selv medvirkende til, at tingene har udviklet sig som de gjorde? Men hvorfor sker denne handling – ofte kan du finde svaret i følgende 3 årsager:

  • Du har mistet lysten til din partner
  • Du møder én, hvor tiltrækningen er stor
  • Du søger noget, som du ikke får i dit nuværende forhold

Både mænd og kvinder kan ende i en situation, hvor de behov, der er ikke bliver imødekommet af den pågældende partner. Dette kan resultere i en længsel efter noget mere, der igen kan føre til at utroskab opstår, hvis denne problematik ikke opdages i tide.

Det siges, at der skal 2 til at danse tango. Måske skal der også 2 til at være utro. Du kan nemlig selv være en medvirkende årsag til, at din partner har været dig utro. Nej det har jeg virkelig ikke været, tænker du måske. Men det kan altid være sundt at stille sig selv spørgsmål, der kan give et indblik i, hvor meget du selv bidrager til dit forhold – ikke kun til sexliv og nærvær, men også støtte, forståelse, kærlighed og venskab. Det er alle vigtige parametre for et godt forhold.

Det er ikke kun sexlivet, der kan halte – det kan alle de andre ting i et forhold bestemt også. Med dette populære online kursus får du her de bedste redskaber – ikke alene til at komme videre efter utroskab, men også redskaber til at blive en bedre partner fremadrettet, hvad enten det er med den nuværende partner eller en fremtidig partner.

Hvordan kommer man over utroskab?

Det kan virke næsten umuligt nogensinde at turde tro på, at man vil komme sig over utroskab, men bare rolig – der er håb forude. Uanset, hvor håbløst det føles lige nu, så er der mange, der har gået vejen før dig. Der er masser gode ting at hente ved at lære noget af denne uheldig hændelse. Både om dig selv, men bestemt også om den partner du har eller ønsker du har.

“Utroskab – Kom videre” med Maj Wismann giver dig svar på alle de spørgsmål, der måske rumsterer i dit hoved. Der måske holder dig vågen om natten eller dræner din dag for både energi og overskud. Med de rette redskaber kan du bedre hjælpe dig selv videre på den bedst mulige måde – uanset om det er sammen eller hver for sig. Nogle vælger at blive hos den utro partner, hvor andre har fået nok og ender forholdet. Andre tager et kig indad og stiller spørgsmålstegn ved, hvad der var årsagen til utroskab, så det ikke sker igen i et nyt forhold. 

  • Bebrejder du dig selv eller din partner?
  • Forsøger du stadig at finde ud af hvorfor det skete?
  • Føler du dig usikker omkring dig selv som person og din sex appeal?

Det er bestemt muligt at komme sig over utroskab – det giver Maj Wismann dig alle beviserne for i dette populære online kursus, der giver dig mulighed for helt anonymt at deltage i 3. moduler, hvor du ikke alene finder masser af svar, men også masser af gode input til at få et mere levende, intimt, hyggeligt og venskabeligt forhold med den du deler dit liv med. Utroskab kan blive vejen til det forhold, som du altid har drømt om – uanset om det er med nuværende partner eller en ny.

Hvad er utroskab?

Ifølge Wikipedia defineres utroskab således:

Utroskab er et hemmeligt følelsesmæssigt nært forhold til en anden end partneren. I moderne tid vil begrebet normalt forbindes med et seksuelt samkvem. Utroskab kan føre til det oprindelige partnerskabs ophør, især hvis hemmeligheden røbes.

Det er således muligt at tolke det som værende både fysisk, men også mentalt, at man kan være et andet menneske utro.

Hvordan tilgiver man utroskab?

Hvorfor lyver mænd om utroskab?

Hvordan kommer man videre efter utroskab?

Hvad betyder drømme om utroskab?

Skal man fortælle om utroskab?

Hvad gør utroskab ved en?

Hvordan kommer man sig over utroskab?

Kan man tilgive utroskab?

Skal man tilgive utroskab?

Hvordan opdager man utroskab?

Hvornår er det utroskab?

Utroskab hvordan kommer man videre?

Hvad er psykisk utroskab?

Hvordan kommer jeg over hans utroskab?

Hvordan kommer jeg over utroskab?

Hvordan kommer jeg videre efter utroskab?

Hvordan kommer vi videre efter utroskab?

Hvorfor utroskab?

Hvordan afslører man utroskab?

Utroskab kvinder hvorfor?

Hvordan bearbejder man utroskab?

Hvordan opdages utroskab?

Hvordan tackler man utroskab?

Hvordan tilgiver jeg utroskab?

Hvorfor begår man utroskab?

Hvorfor drømmer man om utroskab?

Utroskab hvad gør jeg?

Hvorfor sker utroskab?

Kan man komme videre efter utroskab?

Utroskab hvordan kommer man videre sammen?

Hvordan kommer jeg videre efter min mands utroskab?

Hvordan kommer man igennem utroskab?

Hvordan håndterer man utroskab?

Skal jeg fortælle om utroskab?

Skal man fortælle utroskab?

Utroskab hvordan kommer vi videre?

Utroskab tegn

Fakta om utroskab

Utroskab tilgivelse

Utroskab statistik

Utroskab og løgne

Citater om utroskab

Skilsmisse utroskab